Tagliattele a la crema de bolets

Avui us presentem un plat principal de pasta que solem fer al nostre bufet lliure migdia. Una recepta energètica i deliciosa!

Ingredients per a 4 persones:
– 200 gr de pasta tagliatelle
– 500 gr de barreja de bolets
– 2/3 dents d’all
– 1 ceba
– Crema de llet
– Oli d’oliva
– Sal i pebre al gust

Elaboració:

Per a fer la pasta, posem a bullir els tagliatelles en un bol amb aigua. Deixem bullir la pasta uns 10 minuts aproximadament. A continuació, retirarem la pasta del foc i la colarem.

Per a fer la crema, primerament, trossegem la ceba a daus petits, pelem els alls i també els trossegem. Escalfem una paella amb dues o tres cullerades d’oli d’oliva. Quan l’oli sigui calent, aboquem la ceba i els alls i deixem que es dorin fins que la ceba sigui transparent.

Alhora, en una altra paella a foc lent, amb un raig d’oli d’oliva, saltem el barrejat de bolets.

Un cop tot cuit, barregem els ingredients de les dues paelles. Afegim la crema de llet, sal i pebre al gust. Deixem coure la salsa uns minuts a foc lent sense deixar de remenar.

Finalment, barregem la crema amb la pasta. Podeu posar una mica d’orenga per donar-hi color i… llest per menjar!

Bon profit!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s