Batut de maduixa

Avui us portem un batut de maduixa, boníssim per aquests dies de primavera!

Ingredients:

750 ml de llet
500 g de maduixes madures
1 cullerada petita de canyella en pols
1 tap de xarop de grosella
3 cullerades grans de sucre

Elaboració:

Triem les maduixes més madures (sense que estiguin dolentes) i les rentarem bé. Les trossegem a petits daus. Col·loquem els daus dins la batedora. Afegim 1 tap de xarop de grosella. Afegim una culleradeta de canyella en pols i les tres cullerades grans de sucre. Per últim, incorporem la llet, a poder ser ben freda.

Un secret és incorporar-hi alguns glaçons de gel o tenir les maduixes prèviament una mica congelades. D’aquesta manera, el batut quedarà ben fresc o amb una textura granissada.

Triturem tots els ingredients i quan quedin amb una consistència homogènia, ja està llest per servir-lo.

Bon profit!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s