ESPAI

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

ELS NOSTRES SERVEIS

Aniversaris infantils

Vols organitzar la festa d’aniversari del teu fill o filla? Fes-ho amb nosaltres, t’oferim una festa d’aniversari adaptada a les teves necessitats!

Tens l’opció de llogar el nostre espai, llogar el càtering d’aniversari i contractar monitors, circ, inflables i molt més. Mira el nostre díptic d’aniversaris per conèixer les nostres tarifes i serveis complementaris!

Informació i reserves


Celebracions Privades

El Gat té una llarga trajectòria en organitzar celebracions privades i dinars i sopars de grup. L’espai ens permet organitzar les taules en funció del número de comensals i confeccionem diferents menús personalitzats en funció del pressupost del client i el tipus de celebració. Per a grups superiors a 50 persones podem tancar el local per al client i fer de l’esdeveniment una festa totalment privada.

Informació i reserves


Xerrades i Formacions

Si necessites fer una formació d’empresa, un taller o una conferència, el Gat disposa d’equip de so, multimèdia i wi-fi. Contracta els nostres serveix i no perdis l’oportunitat de gaudir d’un espai polivalent i exclusiu per qualsevol tipus d’acte.

Informació i reserves


ELS NOSTRES ESPAIS

Per a qualsevol tipus d’events i celebracions privades, tens la possibilitat de llogar els espais de l’Associació Alba.  Consulta el nostre flyer informatiu i escull aquell que millor s’adapta a les teves necessitats.

lloguer_espais_alba

Per què escollir-nos?

Us donem 6 motius per contractar els nostres serveis:
Anuncis
EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR

Experiència en el sector de la restauració realitzant tot tipus de càterings a la provincia de Lleida per a empreses i particulars.

RESPONSABILITAT SOCIAL

El Gat forma part del projecte social de l’Associació Alba i té com a objectiu formar i inserir persones amb risc d’exclusió social al món laboral, així com millorar la seva qualitat de vida.

PROXIMITAT I VALOR SOCIAL

Treballem amb ingredients locals, pròxims i de qualitat. Alguns són productes amb valor social, elaborats per Centres Especials de Treball que donen ocupació a persones amb discapacitat i /o risc d’exclusió social.

RESPECTE PEL MEDI AMBIENT

Gestionem al màxim i d’una manera responsable cada un dels residus que provoquem en el servei.

PERSONALITZEM ESPAIS

Ens adaptem a tots els espais (interior/exterior) i els redecorem i ambientem segons les necessitats del client. També disposem d’espais propis de l’Associació que adaptem a cada esdeveniment.

CÀTERING A MIDA

Donem un servei proper i personalitzat a mida del client. Oferim diferents opcions culinàries adients a l’acte o celebració, amb opció de cambrers o sense. Som el teu càtering de confiança.