FIRA TÀRREGA A EL GAT

DEL 7 A L’11 DE SETEMBRE HORARIS I MENÚS ESPECIALS!

Per aquesta Fira Tàrrega 2017, El Restaurant El Gat amplia els seus horaris de 8h del matí a 2h de la matinada, perquè no et falti durant tota la jornada un lloc on reposar i agafar energies!

Hem preparat una oferta gastronòmica per a tots els gustos i grups. Un Menú Migdia (12€) que inclourà un primer, un segon plat, a més de postres, refresc, i cafè i  que se servirà únicament al migdia. També, un Menú Ràpid (8,5€) que se servirà durant tot el dia i nit, i inclourà una amanida a escollir, entrepà, pizza o enrotllat vegetal i beguda. També disposarem d’un Menú infantil (6€) per aquells que vingueu amb els més petits i al que també podreu optar durant tot el dia i la nit i que inclourà un plat de pasta, postre i beguda.

A més a més, si el que vols és fer un àpat ràpid  t’oferim els nostres “especials” i novetats d’aquest any: hamburguesa (de carn i vegetariana) amb suplements, enrotllat vegetal o porció de pizza de diferents gustos.

També podreu gaudir dels nostres entrepans freds i calents amb diferents suplements.

Aquests menús es podran menjar dins de les nostres instal·lacions (dins del restaurant o fora, a la nostra terrassa) i també es podran demanar per a emportar. A més les nostres instal·lacions son perfectes per anar-hi a menjar en família ja que el nostre restaurant és children friendly, un lloc ideal pels petits de la casa.

*Els preus, horaris i menús especials començaran el dijous 7  de setembre a les 17h,  fins el diumenge 10 de setembre a les 00:00h.

Feu un cop d’ull a les nostres ofertes!


Si has vingut i t’ha agradat comparteix una foto a les xarxes socials, utilitzant el nostre hashtag #GatFira.

BONA FIRA A TOTS I TOTES!

Anuncis