Qui som

El Projecte Social

L’any 2005, coincidint amb els actes de celebració del 35è aniversari de l’Associació Alba, es va inaugurar el Gat del Rosal. L’objectiu principal del Gat és donar ocupació a persones amb discapacitat i ser una plataforma d’integració i sensibilització a la ciutat de Tàrrega.

El Gat és un dels projectes més especials de l’Associació Alba, una entitat sense ànim de lucre que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental.

Alba està formada per dos grans àrees: l’àrea d’atenció a la persona on hi ha diferents serveis diürns, escola especial, residències i serveis de lleure i oci;  i l’àrea empresarial formada per diferents iniciatives empresarials: jardineria, bugaderia, neteja, manipulats, l’obrador de galetes El Rosal, Cuina i el restaurant del Gat del Rosal. Es tracta d’una associació que atén a més de 200 persones amb discapacitat i on hi treballen uns 150 professionals.

El Gat del Rosal és una de les activitats del Centre Especial de Treball de l’Associació Alba i actualment dóna feina a 15 persones i d’aquetes 7 tenen alguna discapacitat.


Anuncis